На Одещину завезли небезпечні устриці

На Одещину завезли небезпечні устриці.

На Одещину завезли небезпечні устриці. Фото: facebook.com/consumer.odessa

Події
08 березня 2023 16:16

В Одеську область могли потрапити устриці з норовірусом (𝗖𝗿𝗮𝘀𝘀𝗼𝘀𝘁𝗿𝗲𝗮 𝗴𝗶𝗴𝗴𝗮𝘀). Про це повідомляє Головне управління Держпродспоживслужби на Одещині.

Небезпечний товар привезли з Франції (виробник: Les jardins ostréicoles de tatihou, France; пакувальник: Friulpesca SRL, Italy) до України (одержувач: ТОВ "МЕТРО Кеш енд Кері Україна", проспект Петра Григоренка, 43, місто Київ).

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Якщо ви знайшли вказаний товар, потрібно повідомити Головне управління Держпродспоживслужби в Одеській області: Одеса, вулиця 7-а Пересипська, 6, телефон +380487161301

Норовірус ("хвороба зимового блювання", "вірус круїзного судна") – найпоширеніша причина катара шлунка та кишечника (гастроентерит). Перша ознака норовірусу, зазвичай - раптове хворобливе відчуття, що супроводжується сильним блюванням і водянистою діареєю. Деякі люди також можуть відчувати підвищену температуру (більше +38), головний біль, спазми шлунка, втрату апетиту, біль у кінцівках.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах