Жорстке затримання чоловіка в Одесі: поліцейські розповіли, що це було

Жорстке затримання чоловіка в Одесі: поліцейські розповіли, що це було. Фото: t.me/od_patrolpolice

Жорстке затримання чоловіка в Одесі: поліцейські розповіли, що це було. Фото: t.me/od_patrolpolice

Події
08 березня 2023 17:18

Сьогодні, 8 березня, у соціальних мережах поширився відеозапис, де патрульні поліцейські в Одесі затримали чоловіка, якому військовослужбовці намагалися вручити повістку. Правоохоронці розповіли про те, що це було. Про це повідомляє пресслужба патрульної поліції на Одещині.

Так, 7 березня до поліції звернувся чоловік щодо конфліктної ситуації, яка склалася у нього з військовослужбовцями та працівниками комунального підприємства.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

На місці виклику патрульні виявили чоловіка, який нецензурно лаявся та поводився агресивно. На вимогу поліцейських припинити порушувати закон чоловік не реагував і продовжував провокувати конфлікт. Щоб, заспокоїти порушника, правоохоронці, застосували фізичну силу та наручники.

Також під час поверхневої перевірки патрульні виявили у нього таблетки. За словами затриманого, це наркотики. За що передбачено відповідальність за статтею 309 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів) КК. Відомості внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань.

На затриманого склали адміністративні матеріали за статтею 173 (Дрібне хуліганство) та за статтею 185 (Злісна непокора законному розпорядженню або вимогі поліцейського) КоАП.

А на чоловіка склали відповідні матеріали військовослужбовці.

Жорстке затримання чоловіка в Одесі: поліцейські розповіли, що це було. Фото: t.me/od_patrolpoliceЖорстке затримання чоловіка в Одесі: поліцейські розповіли, що це було. Фото: t.me/od_patrolpolice

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах