В Одесі поліцейська "позичила" 6000 доларів із речових доказів

В Одесі поліцейська "позичила" 6000 доларів із речових доказів.

В Одесі поліцейська "позичила" 6000 доларів із речових доказів. Фото: dengi.informator.ua

Події
09 березня 2023 10:50

В Одесі поліцейська надала майже 6000 доларів США з камери зберігання речових доказів. Про це повідомляє пресслужба Одеської обласної прокуратури.

Так, поліцейській сектору логістики одного з Одеських районних управлінь поліції повідомили про підозру за фактом присвоєння чужого майна та службового підроблення (частина друга статті 191, частина перша статті 366 КК України).

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

За даними слідства, підозрювана, відповідальна за зберігання речових доказів, привласнила майже 6 тисяч доларів, які вилучили в рамках кримінального провадження і після накладення судом арешту зберігалися в райвідділі.

При цьому поліцейська внесла до журналу обліку речових доказів недостовірні відомості про прийняття коштів та видала свідомо неправдивий офіційний документ - квитанцію про їх отримання.

Наразі підозрювану звільнили з посади. Їй загрожує до п'яти років ув'язнення. Вирішується питання про обрання запобіжного заходу.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах