На фронті загинув мешканець Одеської області Владислав Неізвестних

На фронті загинув мешканець Одеської області Владислав Неізвестних.

На фронті загинув мешканець Одеської області Владислав Неізвестних. Фото: Роздільнянська районна газета "Вперед"/facebook.com

Події
10 березня 2023 12:38

На російсько-українській війні загинув 30-річний мешканець села Парканці Роздільнянської громади Одеської області Владислав Неізвестних. Про це повідомила місцева газета " Вперед ".

Старший сержант, стрілець-зенітник зенітного ракетного взводу загинув 3 березня під час виконання бойових завдань у районі населеного пункту Дубово-Васильівка Донецької області. Внаслідок мінометного обстрілу отримав поранення, не сумісні з життям.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

У суботу, 11 березня, о 10:30 загиблого героя зустрічатимуть при в'їзді до міста Роздільна (на колі). О 12.00 відбудеться чин відспівування та прощання із загиблим воїном за адресою: село Парканці, вулиця Спортивна, 37.

Усіх небайдужих громадян закликали живим коридором гідно, з почестями зустріти Героя.

Редакція Vgorode приносить співчуття рідним та близьким захисника. Вічна пам'ять усім Героям, які віддали життя за Україну!

Нагадаємо, що 7 березня на російсько-українській війні загинув молодший сержант Гадюка Павло Леонідович із села Шабо Білгород-Дністровського району Одеської області.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах