У Чорноморську дитина впала на кондиціонер

У Чорноморську дитина впала на кондиціонер.

У Чорноморську дитина впала на кондиціонер. Фото: facebook.com/DSNSODE

Події
13 березня 2023 08:55

У неділю, об 11:57, до Служби порятунку надійшло повідомлення про те, що у місті Чорноморськ, на проспекті Миру, потрібна допомогти зняти восьмирічної дитини, яка опинилась за межами балкона на другому поверсі житлового будинку. Про це повідомляє пресслужба ДСНС.

Після прибуття на місце виклику, пожежники в найкоротший термін за допомогою спеціальних сходів обережно зняли з балкона дитину 2015 року народження.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

На щастя, з ним усе гаразд.

  • У Чорноморську дитина впала на кондиціонер фото
  • У Чорноморську дитина впала на кондиціонер фото 1
  • У Чорноморську дитина впала на кондиціонер фото 2

У Чорноморську дитина впала на кондиціонер фото

Фото: facebook.com/DSNSODE

Зазначимо, що за добу в Одесі сталося дев'ять пожеж, дві з яких в Одесі. Серед них було три виїзди на спалах сухої рослинності на загальній площі 1,25 га.

Також рятувальники допомогли населенню. У Березівському районі, Іванівській територіальній громаді, на 415 кілометрі траси Київ-Одеса, о 09.56 рятувальники вилучили з кювету легкового автомобіля. А в Приморському районі, що на вулиці Старопортофранківська, об 11:03 рятували допомогли розпиляти та прибрати дерево з легкового автомобіля.

Був і один випадок виявлення та вилучення вибухонебезпечних предметів часів Другої світової війни: Одеський район, Фонтанська територіальна громада, село Фонтанка, вулиця Західна, 1 мінометна міна калібру 82 мм. Знищення заплановане на 13.03.2023р.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах