На Одещині зловили чергових ухилянтів

На Одещині зловили чергових ухилянтів.

На Одещині зловили чергових ухилянтів. Фото: facebook.com/Izmpz

Події
15 березня 2023 17:23

Трьох українців затримали прикордонники Ізмаїльського на державному кордоні вчора, недалеко від села Табаки Болградського району. Про це повідомляє пресслужба Ізмаїльського прикордонного загону.

Рух невідомих осіб, які прямували у бік Молдови, виявив прикордонне вбрання за допомогою тепловізора. Затримані виявились чоловіками призовного віку із Херсонської, Дніпропетровської та Полтавської областей. Правоохоронці з'ясували, що вони намагалися потрапити до європейських країн, транзитом через Молдову.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

На всіх трьох затриманих склали протоколи про адміністративні правопорушення за спробу незаконного перетину кордону за статтею 204-1 КУпАП. Ступінь їхньої відповідальності за ці правопорушення визначить суд.

Нагадаємо, що раніше вночі на Одещині, на кордоні з Молдовою поблизу села Виноградівка Болградського району, прикордонники Ізмаїльського загону затримали трьох ухилістів.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах