Максим Марченко відреагував на звільнення з посади начальника ОВА: прощальне звернення

Максим Марченко відреагував на звільнення з посади начальника ОВА: прощальне звернення.

Максим Марченко відреагував на звільнення з посади начальника ОВА: прощальне звернення. Фото: t.me/odeskaODA

Події
15 березня 2023 17:21

У середу, 15 березня, президент України Володимир Зеленський підписав указ про звільнення голови одеської ОВ Максима Марченка. Останній уже відреагував на це рішення.

У тексті зазначила йдеться, що Марченко залишає посаду "за власним бажанням".

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Сам Марченко записав свій традиційний відеозвернення.

"Вітаю Одеська область. Хочу почати своє звернення із фрази, від якої я завжди отримував найбільше задоволення – в області все спокійно, обстрілів не було.

Дякуємо Президенту України за надану можливість керувати найкращою областю нашої держави. Ті, хто мене знає особисто підтвердять, що у своєму житті сумлінну роботу я завжди ставлю на перше місце. Роботу заради найкращого результату у будь-якій справі – у захисті суверенітету України, в управлінні регіоном.

Хочу запевнити всіх мешканців Одеської області, хоч і розумію, як важко в це повірити, але все ж таки є керівники, які працюють для людей і заради людей. Найвищою оцінкою моєї діяльності є те, коли мешканці нашої області писали, чи казали: наш Марченко… наш.

Боротьба триває... і я вважаю, що маю робити те, що вмію найкраще – вбивати ворогів і воювати заради майбутнього України. Сподіваюся, невдовзі я повернуся до своєї улюбленої справи. Але моя душа та серце назавжди залишаються в Одесі. Разом до перемоги. Слава Одеської області! Слава Україні!", - сказав екс-губернатор.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах