Як в Одесі подати документи на прийом дітей до 1 класу: інструкція

Як в Одесі подати документи на прийом дітей до 1 класу: інструкція.

Як в Одесі подати документи на прийом дітей до 1 класу: інструкція. Фото: drohobych-rada.gov.ua

Події
16 березня 2023 13:14

З 3 квітня по 31 травня в Одесі прийматимуть документи для прийому до школи майбутніх першокласників. Пізніше – на вільні місця. Про це повідомила директор департаменту освіти та науки Одеської міськради Олена Буйневич.

До заяви необхідно додати медичну довідку зазначеного зразка, копію свідоцтва про народження та можуть додаватись документи, що підтверджують право першочергового надходження (про нього на малюнку докладно).

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Як в Одесі подати документи на прийом дітей до 1 класу: інструкція.Як в Одесі подати документи на прийом дітей до 1 класу: інструкція. Фото: Олена Бунейвіч/Facebook

Подати документи можна як особисто, так і електронною поштою, але в останньому випадку краще передзвонити та переконатися, що документи дійшли.

Медична довідка є обов'язковою. Зараз її можна принести до кінця серпня, але батьків просять поставитися до цього серйозно, адже першого вересня без неї дитина не зможе приступити до занять. Якщо дитина за кордоном можна додати довідку при поверненні в Україну.

Чи дитина навчатиметься очно чи дистанційно - вирішуватиме батькам. Чи є у школі бомбосховища, вам повідомлять у самій школі. Якщо ні, вам повідомлять, у приміщенні якогось закладу організують очний клас Вашої школи.

Про закріплення території обслуговування за установами загальної середньої освіти можна прочитати тут. Також за цим посиланням є телефони територіальних відділів освіти, де Вам допоможуть з усіх питань вступу.

До 3 червня необхідно підтвердити у телефонному режимі намір вступити до конкретної школи.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах