Стамбул передасть Одесі автобуси та генератори

Стамбул передасть Одесі автобуси та генератори.

Стамбул передасть Одесі автобуси та генератори. Фото: mystanbul-life.info

Події
17 березня 2023 08:50

Вже найближчим часом до Одеси в рамках гуманітарної допомоги привезуть 10 автобусів та 41 генератор. Таке рішення є результатом співпраці генконсульства України у Стамбулі, мерії Одеси та Стамбула. Про це повідомив генеральний консул України у Стамбулі Роман Недільський.

Домовилися про передачу гуманітарної допомоги під час онлайн-конференції мерів Одеси та Стамбула у листопаді минулого року, коли відзначалося 25-річчя встановлення побратимських відносин. Проте за це рішення мали проголосувати депутати на сесії міської ради. Його ухвалили 15 березня.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Для експлуатації автобусів нададуть допомогу з технічного навчання від Департаменту експлуатації електричних трамваїв та тунелів.

Дипломат зазначив, що через російську агресію і постійні блекаути, що триває вже більше року, одесити не завжди можуть користуватися електротранспортом. Отримані автобуси будуть використовуватись як громадські при відключенні світла. Що ж до генераторів, їх встановлять у пунктах незламності.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах