Одеські моряки виграли суд проти військкомату

Одеські моряки виграли суд проти військкомату.

Одеські моряки виграли суд проти військкомату. Фото: planetofhotels.com

Події
23 березня 2023 13:37

Житель Одеської області оскаржив у суді відмову у виїзді за кордон на роботу. Про це стало відомо із рішення Одеського окружного адміністративного суду.

Так, восени минулого року судновий кухар подав заявку до Білгород-Дністровський районного терцентру комплектування та соціальної підтримки про дозвіл виїхати за кордон у рейс.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Але терцентр йому відмовив, посилаючись на те, що форма та зміст дозволу жодним документом не затверджено. Після цього моряк звернувся до суду.

Суддя вирішив, що відмова терцентру була протиправною і зобов'язав заново розглянути заяву моряка. Також із центру комплектування стягнули судовий збір у розмірі 992 гривень.

Нагадаємо, що в Одесі, у місцевих соціальних мережах, почали з'являтися повідомлення про утримання чоловіків у Малиновському військкоматі на вулиці Заньковецькій. Проте військкоми заявили про "дискредитацію ЗСУ" та показали, в яких умовах перебувають мобілізовані.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах