У ОК "Південь" розповіли, що думають про "пляжний сезон" в Одесі

У ОК "Південь" розповіли, що думають про "пляжний сезон" в Одесі - фото

У ОК "Південь" розповіли, що думають про "пляжний сезон" в Одесі - фото

Події
24 березня 2023 14:10

Жителям Одеської області цього року не варто чекати на пляжний сезон. Про це в ефірі телемарафону розповіла прессекретар ОК "Південь" Наталія Гуменюк.

"Поки що рано говорити, що узбережжя - це курортна зона. Насамперед це лінія оборони", - підкреслила вона.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Нагадаємо, що Одеська ОВА обговорює питання відкриття прибережних закладів, зокрема клубів у літній сезон. За його словами, "танці на кістках" влаштовувати не будуть, але обіцяють при цьому врахувати побажання підприємців. Заборона на відвідування узбережжя Одеси, як і раніше, залишається в силі, і немає ознак того, що її незабаром планують скасувати.

"У нас є відповідний досвід минулого року. Тому не буде в Одесі "танців на кістках", адже військовий час передбачає відповідні вимоги. Утім, буде враховано досвід минулого року, коли було створено відповідні центри дозвілля та відпочинку. Я думаю, що всі ці питання будуть узгоджені та враховані побажання підприємців. Адже економіка має працювати, тому що саме вона – оборона нашої держави та підтримка ЗСУ", – зазначив речник Одеської ОВА Сергій Братчук.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах