В Одесі вручили державні нагороди рідним загиблих нацгвардійців

В Одесі вручили державні нагороди рідним загиблих нацгвардійців.

В Одесі вручили державні нагороди рідним загиблих нацгвардійців. Фото: facebook.com/ngu.south

Події
25 березня 2023 18:01

Напередодні святкування Дня національної гвардії України в Одесі вручили державні нагороди близьким загиблим нацгвардійцям. Про це повідомили у пресслужбі Південного оперативно-територіального об'єднання Національної гвардії України.

Так, батьки майора Віталія Блажка, який був старшим офіцером снайперської групи спеціального призначення окремого загону спеціального призначення "Азов" військової частини 3057, отримали його посмертні ордена "За мужність" І ступеня та Богдана Хмельницького ІІІ ступеня.

Зараз все найоперативніше в нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації.

Дружині штаб-сержанта, головного сержанта військової частини 3057 Миколи Столярука вручили його посмертні медаль "За військову службу України" та орден "За мужність" ІІІ ступеня.

Також нагороду отримав батько старшого солдата Андрія Пастуха, який служив у Центрі підготовки підрозділів роти бойового та матеріального забезпечення військової частини 3036: йому передали посмертний орден сина "За мужність" III ступеня.

Нагадаємо, 22 березня у лікарні помер військовий із села Прилиманське Одеської області Сергій Тюхтя, який 17 березня отримав під Херсоном поранення від російського дрону. 24 березня воїну могло виповнитись 28 років.

Вічна пам'ять усім Героям, які віддали життя за Україну!

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах