Ситуація на Придністров'ї та знищення частин ракети: яка ситуація в Одесі вранці 26 березня

Ситуація на Придністров'ї та знищення частин ракети: яка ситуація в Одесі вранці 26 березня.

Ситуація на Придністров'ї та знищення частин ракети: яка ситуація в Одесі вранці 26 березня. Фото: armyinform.com.ua

Події
26 березня 2023 09:59

Ніч із 25 на 26 березня в Одесі й Одеській області пройшла без сигналів повітряної тривоги та без обстрілів. Про це повідомив речник Одеської ОВА Сергій Братчук.

Ситуація в місті та області повністю під контролем. Сили оборони виконують усі поставлені бойові завдання. Також у регіоні постійно проводиться контрдиверсійна робота.

Зараз все найоперативніше в нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації.

Представник ОВА привітав військовослужбовців Нацгвардії із професійним святом.

"Дякуєио, хлопці, за 6службу. Дякуємо за оборону нашої рідної держави. І нехай Господь Бог допомагає кожному з вас", – сказав Сергій Братчук.

Відео: t.me/Bratchuk_Sergey

Море штормить, а такі погодні умови підвищують мінну небезпеку. Ворожі вибухонебезпечні предмети можуть дрейфувати уздовж узбережжя. Також існує загроза детонації мін та викидання їх на берег.

Напередодні фахівці ДСНС вилучили та контрольовано знищили частини збитої ворожої крилатої ракети, знайденої на території Березівського району. Речник ОВА вкотре закликав громадян дотримуватись правил поведінки з вибухонебезпечними предметами.

За даними Оперативного командування "Південь", станом на ранок 25 березня корабельне угруповання ворога в Чорному морі зменшилося до десяти одиниць. Противник завів надводні ракетоносії до пунктів базування, залишивши на бойовому чергуванні два підводні ракетоносці загальним залпом до восьми крилатих ракет типу "Калібр".

Станом на ранок 26 березня склад ворожого флоту у Чорному морі не змінився. Загроза ракетних атак зберігається на високому рівні.

Обстановка на Придністровському напрямі є стабільною. Сили оборони контролюють ситуацію. Активності ворожих підрозділів чи диверсійно-розвідувальних груп не фіксують.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах