На Дунаї на Одещині хочуть побудувати новий пасажирський порт

На Дунаї на Одещині хочуть збудувати новий пасажирський порт.

На Дунаї на Одещині хочуть збудувати новий пасажирський порт. Фото: udp.one

Події
27 березня 2023 09:50

Біля поромної переправи Орлівка – Ісакча, яка сполучає Україну та Румунію, можуть побудувати пасажирський термінал для обслуговування круїзних суден. Про це розповів один із інвесторів та ініціаторів створення переправи Юрій Дімчогло в інтерв'ю ЦТС.

Він зазначив, що будівництво пасажирського терміналу поруч із переправою та вантажним терміналом є у планах інвесторів після закінчення війни.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

"Ми бачимо перспективу у відродженні пасажирських перевезень Дунаєм. Це можуть бути перевезення лише на українській частині – з Рені до Вилкового через Орлівку, Ізмаїл та Кілію – або міжнародні пасажирські перевезення між Україною та Румунією.

З Орлівки дуже зручно добиратися до румунських міст на Дунаї, таких як Ісакча, Тулча, Галац та Браїла», – пояснив Юрій Дімчогло.

Нагадаємо, що 25 березня з порту Чорноморськ відправили судно Negmar Cicek, яке доставить 30 тисяч тонн гуманітарної допомоги до Ємену.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах