В Одесі сталося п'ять ДТП: є постраждалі та загибла

В Одесі сталося п'ять ДТП: є постраждалі та загибла.

В Одесі сталося п'ять ДТП: є постраждалі та загибла. Фото: facebook.com/odesapolice

Події
27 березня 2023 10:55

За останні вихідні, з 25 по 27 березня, в Одесі сталося п'ять ДТП із постраждалими. Про це повідомляє пресслужба Патрульної поліції Одеської області у своєму щоденному звіті.

Так, у суботу вранці на вулиці Чорноморського козацтва зіткнулися авто Subaru із машиною АЗЛК, яка була припаркована. Від удару авто АЗЛК відкинуло за межі проїзної частини трамвайними коліями. До лікарні потрапив водій АЗЛК.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

У суботу вдень на перехресті вулиці Чорноморського козацтва та провулку Газовий автомобіль Mitsubishi наїхав на велосипедиста, який рухався головною дорогою. Веловодія відвезли до медичного закладу.

Увечері в суботу на перехресті Адміральського проспекту і вулиці Краснова зіткнулися авто Mercedes, Smart і Suzuki. Водія авто Smart та неповнолітню пасажирку автомобіля Suzuki госпіталізували.

Увечері у суботу на Тираспольському шосе водій вантажівки Volvo наїхав на жінку-пішохода. Від одержаних травм вона померла на місці.

У неділю вранці на вулиці Чорноморського козацтва зіткнулися авто Mazda та BMW. Після чого авто BMW відкинуло в стовп, автомобіль Mazda за інерцією продовжив рух та наїхав на АЗС. Водія авто BMW доправили до лікарні.

На всіх місцях ДТП працювали патрульні та слідчі.

Усього за минулі вихідні патрульні поліцейські Одеси опрацювали 1268 викликів. Правоохоронці перевірили 39 підозрілих осіб, доставили до відділення поліції доставили 25 порушників комендантської години. Протягом доби патрульні виявили 35 п'яних водіїв та виявили два факти незаконного обігу наркотиків.

Відео: facebook.com/odesapolice

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах