На Одещині чули вибух морської міни

На Одещині чули вибух морської міни.

На Одещині чули вибух морської міни. Фото: depositphotos.com

Події
27 березня 2023 22:05

У понеділок, 27 березня, в Одеському районі на узбережжі вибухнула якірна міна. Про це повідомляє Оперативне командування "Південь".

Так, боєприпас здетонував та вибухнув.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

"До одного з пляжів Одеської області штормове море ввечері вкотре винесло морську міну. Через особливості дна та сильного хвилювання моря міна неконтрольовано здетонувала. Дотримання місцевими жителями громади обмежень щодо відвідування узбережжя та відсутність будівель у безпосередній близькості до води врятували від постраждалих та руйнувань", – сказано у повідомленні військових.

У ОК вкотре нагадали про підвищену мінну небезпеку прибережної зони під час штормової погоди та попросили не ігнорувати попередження та заходи безпеки.

"Минулого тижня двічі були виявлені морські міни біля Одеського узбережжя, лише одну з них встигли контрольовано підірвати Сили оборони, друга, здетонувавши, суттєво пошкодила кілька будівель у пляжній зоні", – нагадали у прес-службі.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах