Одеська область попрощається з ще одним загиблим захисником

Одеська область попрощається із ще одним загиблим захисником.

Одеська область попрощається із ще одним загиблим захисником. Фото: Плахтіївської об'єднаної територіальної громади/facebook.com

Події
04 квiтня 2023 09:00

На російсько-українській війні загинув захисник міста Арциз Одеської області Євген Гойко. Про це повідомляє Арцизька громада.

7 березня 2023 року в Донецькій області, під час виконання бойового завдання захисту Батьківщини, він отримав вогнепальне поранення на військовій службі у ЗСУ, внаслідок чого помер 29 березня у військовому клінічному госпіталі.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

"Молодий і енергійний, стійкий і сміливий, до останнього подиху вірний військовій присязі та своїй країні. Таким знали його друзі і запам'ятає Україну. Вся громада схиляється у скорботі, шануючи доблесть героя", – сказано у повідомленні.

Про дату та час зустрічі скорботного кортежу повідомлять згодом.

Одеська область попрощається із ще одним загиблим захисником.Одеська область попрощається із ще одним загиблим захисником. Фото: facebook.com/groups/arsigromada


Нагадаємо, що Миколаївська громада Одеської області попрощається з Героєм – Віктором Вікторовичем Луцьком. На жаль, бій під Олександрівкою на Херсонщині став останнім для солдата. Йому було лише 32 роки.

Вічна пам'ять усім Героям, які віддали життя за територіальну цілісність та свободу України!

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах