Одеська тенісистка зіграла перший матч після народження дитини

Одеська тенісистка зіграла перший матч після народження дитини.

Одеська тенісистка зіграла перший матч після народження дитини. Фото: btu.org.ua

Події
04 квiтня 2023 15:30

Відома одеська тенісистка Еліна Світоліна провела свій перший офіційний матч із березня минулого року, після народження дитини. Про це повідомляє видання " Великий теніс України ".

Вона програла Юлії Путінцевій (Казахстан) 7:6 (3), 2:6, 4:6.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Зазначимо, що одеська тенісистка лише шість місяців тому стала мамою.

У першому сеті тенісистки зробили по два брейки, причому Світоліна відіграла один сетбол на своїй подачі за рахунку 4:5. На тай-брейку українка програвала 1:3, після чого взяла шість розіграшів поспіль. Другий сет розпочався з десяти поспіль програних розіграшів Світлоліною, після чого українка все ж таки втримала свою подачу в третьому геймі. У п'ятому геймі українка програла ще один гейм на своїй подачі та Путінцева довела сет до перемоги.

У вирішальній партії тенісистки обмінялися брейками у перших двох геймах та утримували свої подачі до рахунку 3:3.

У сьомому геймі Путінцева зробила брейк, який Світоліна одразу повернула, але у дев'ятому геймі українка знову не змогла втримати свою подачу, і тенісистка із Казахстану з першої спроби подала на матч. Поєдинок тривав 2 години 48 хвилин. Еліна Світоліна та Юлія Путнікова вдев'яте зіграли один з одним на професійному рівні, і втретє перемогла Путінцева, перервавши серію з шести поразок у матчах зі Світлоліною.

Наступного тижня українська тенісистка зіграє на турнірі ITF W60 у Швейцарії.

Окрім участі в основній сітці турніру WTA500 у Чарльстоні, Еліна Світоліна провела благодійний матч, на якому зібрала кошти на допомогу Україні. Як зазначила у своєму Instagram, захід за участю понад 10 тенісистів турніру в Чарльстоні відбувся в рамках ініціативи Tennis Plays for Peace і зібрав 100 тисяч доларів.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах