Одеська область отримає понад вісім мільйонів на "Активні парки"

Одеська область отримає понад вісім мільйонів на "Активні парки".

Одеська область отримає понад вісім мільйонів на "Активні парки". Фото: oda.od.gov.ua

Події
06 квiтня 2023 11:53

Уряд надав Одеській області 8 мільйонів 259 тисяч гривень на проект "активні парки". Про це повідомили у міністерстві молоді та спорту України.

Так, влада розподілила 54 мільйони гривень субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на виконання окремих заходів щодо реалізації соціального проекту "Активні парки – локації здорової України". Відповідне розпорядження ухвалив Кабінет Міністрів України.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Документ розробили для забезпечення в регіонах популяризації та організації оздоровчої рухової активності всіх категорій громадян, включаючи осіб з інвалідністю та внутрішньо переміщених осіб.

"Реалізація акту сприятиме залученню до оздоровчої рухової активності всіх категорій громадян, створення умов для зниження показників захворюваності, покращення якості та тривалості активного життя населення, профілактики захворювань та подолання їх наслідків", – зазначають у міністерстві.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах