В Одесі 18-річний хлопець кілька разів помилково мінував "Сіті центр"

В Одесі 18-річний хлопець кілька разів помилково мінував "Сіті центр".

В Одесі 18-річний хлопець кілька разів помилково мінував "Сіті центр". Фото: alentaequipo.es

Події
07 квiтня 2023 08:43

В Одесі поліцейські викрили 18-річного хлопця, який кілька разів неправдиво повідомляв про підготовку вибуху у ТЦ "Сіті центр" на проспекті Небесної сотні. Мобільний телефон, з якого він дзвонив у поліцію, у нього забрали. Про це повідомляє пресслужба Нацполіції.

Так, на початку тижня близько 23:00 зловмисник кілька разів зателефонував на спецлінію "102", неодноразово повідомляючи оператора про те, що в торговому центрі закладено вибухівку. На місце події направили слідчо-оперативну групу Одеського районного управління поліції №1, працівників Кінологічного центру та управління вибухотехнічної служби.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Обстеживши заклад, поліцейські не виявили вибухових пристроїв або інших небезпечних речовин. Втім, уже за годину встановили особу, яка надала неправдиву інформацію – 18-річного мешканця Київського району міста. Мотиви такого вчинку хлопця поки що невідомі.

Фігуранту повідомили про підозру в частині першій статті 259 Кримінального кодексу України. Правопорушника затримали у процесуальному порядку, слідчі дбають у суді про обрання йому запобіжного заходу. Йому загрожує позбавлення волі терміном від двох до шести років.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах