Новим начальником Головного управління Нацполіції на Одещині став Іван Жук

Новим начальником Головного управління Нацполіції на Одещині став Іван Жук.

Новим начальником Головного управління Нацполіції на Одещині став Іван Жук. Фото: Іван Жук/facebook.com

Події
07 квiтня 2023 15:35

Новим начальником Головного управління національної поліції на Одещині став Іван Жук. Так, керівника поліції вже презентували офіційно.

"У цей нелегкий для України час я хочу, щоб усі підрозділи поліції Одещини згрупувалися і зробили максимум для того, щоб кожна людина відчувала себе в безпеці та відчувала, що поряд завжди є поліція, яка прийде на допомогу. Обов'язок кожного поліцейського, від рядового до рядового начальницького складу – забезпечувати правопорядок та миттєво реагувати на всі звернення громадян”, – зазначив Іван Жук.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Іван Жук прийшов працювати до міліції у 2003 році, розпочинав кар'єру з дільничного Центрального РВВС Миколаєва. 2009 року він запрацював заступником начальника райвідділу міліції з громадської безпеки. Полковник поліції Жук раніше очолював Солом'янське районне управління ГУНП Києва, раніше був начальником поліції Кременчука в Полтавській області. До цього працював начальником Новоодеського відділу поліції ГУНП у Миколаївській області.

За інформацією видання "Кременчуцька газета", Іван Жук є братом народного депутата VІІ скликання від Партії регіонів Миколи Жука, зазначили.

З серпня 2021 року одеський главк очолював генерал поліції третього рангу Микола Семенишин. Тепер Семеншін пішов відставку.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах