У поліції дізналися, що в одеських стриптиз-барах працювали повії.

У поліції дізналися, що в одеських стриптиз-барах працювали повії.

У поліції дізналися, що в одеських стриптиз-барах працювали повії. Фото: od.npu.gov.ua

Події
12 квiтня 2023 14:26

В Одесі поліцейські відправили на лаву підсудних організовану злочинну групу, яка втягувала жінок у проституцію. Про це повідомляє пресслужба Нацполіції на Одещині.

Для функціонування "бізнесу" зловмисники містили мережу закладів надання послуг інтимного характеру за грошову винагороду під прикриттям стриптиз-барів. Організатору та двом його підсобницям правоохоронці висунули звинувачення за частиною третьою статті 303 КК. Їм загрожує до десяти років позбавлення волі.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Поліція дізналася, що організована злочинна група осіб проводить на території міста Одеси роботу мережі стриптиз-барів із наданням сексуальних послуг за гроші. На момент реалізації цієї інформації у місті функціонували два такі заклади, де відвідувачам пропонувалася послуга "звільнення танцівниці від роботи", яка коштувала залежно від тривалості від 5000 до 20000 гривень. Крім того, до відкриття готувалися ще два подібні клуби, які функціонували свого часу, але були закриті правоохоронцями.

  • У поліції дізналися, що в одеських стриптиз-барах працювали повії. фото
  • У поліції дізналися, що в одеських стриптиз-барах працювали повії. фото 1
  • У поліції дізналися, що в одеських стриптиз-барах працювали повії. фото 2
  • У поліції дізналися, що в одеських стриптиз-барах працювали повії. фото 3
  • У поліції дізналися, що в одеських стриптиз-барах працювали повії. фото 4
  • У поліції дізналися, що в одеських стриптиз-барах працювали повії. фото 5

У поліції дізналися, що в одеських стриптиз-барах працювали повії. фото



Утримували цей бізнес 40-річний одесит та дві його помічниці у віці 45-ти та 52-х років з Одеської та Донецької областей. Вони підбирали робітниць у клуби, встановлювали правила поведінки персоналом, стежили за порядком, вели облік прибутку, отриманого внаслідок злочинних дій, вживали жорстких заходів конспірації – все виглядало так, ніби у стриптиз-барах займаються легальною діяльністю. Але в барах провели ряд обшуків, у ході яких вилучили чернові записи, мобільні телефони, комп'ютерну техніку, гроші в національній та іноземній валютах та інші речі, що підтверджують протиправну діяльність фігурантів. У ході слідства їх затримали.

Слідчі висунули зловмисникам звинувачення: чоловікові в організації сутенерства, скоєному стосовно кількох осіб, повторно організованою групою (ч. 3 ст. 27, ч. 3 ст. 303) Кримінального кодексу України), а жінкам – у сутенерстві, вчиненому щодо кількох осіб, повторно організованою групою (ч. 3 ст. 303 ККУ) Обвинувальний акт правоохоронці направили до суду. Правопорушникам загрожує покарання позбавленням волі на строк від п'яти до десяти років із конфіскацією майна або без такого.


Усі фото та відео: od.npu.gov.ua

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах