В Одесі попрощалися із загиблим Героєм Ярославом Зозулею

В Одесі попрощалися із загиблим Героєм Ярославом Зозулею.

В Одесі попрощалися із загиблим Героєм Ярославом Зозулею. Фото: suspilne.media

Події
14 квiтня 2023 10:20

В Одесі попрощалися із загиблим солдатом Ярославом Зазулею. Він родом із міста Каховка Херсонської області, але коли окупація прийшла до його рідного міста, він залишив його та подався захищати Україну. Про це повідомляє " Суспільне ".

На церемонії прощання були присутні родичі та близькі друзі Ярослава, які прийшли, щоби вшанувати пам'ять про героя. Ярослав Зозулей був навідником 59-ї бригади 10-го батальйону піхоти.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Рідні та близькі змогли проводити його в останню путь в Одесі. Його позивним був "Каховчанин". Ярослав загинув 4 квітня поряд із населеним пунктом Невельське, що в Покровському районі Донецької області, виконуючи бойову місію. На церемонію прощання прийшов його друг із першого класу – Дмитро Бородай.

"Він був як хлопці все: веселий, кмітливий. Справжній друг був. Сестра написала і племінницю, що Зозуля Ярослав загинув, що буде поховання в Одесі", – каже Дмитро Бородай.

Разом із родиною Ярослав Зозуля виїхав із тимчасово окупованого лівобережжя Херсона влітку 2022 року, каже знайомий загиблого Сергій.

"Познайомилися з ними нещодавно, коли це було в серпні, коли вони переїхали з Нової Каховки до Одеси і прийшли до нас у секцію тренуватися, син. Ми познайомилися з Яриком та його родиною. Він уже тоді хотів піти в армію, захищати свою Батьківщину.. Він був дуже прямою, чесною, добропорядною людиною", – каже його друг Сергій Мальцев.

У Ярослава Зозулі залишилися дружина, син та дочка. Загиблому військовому було 40 років.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах