Загинув у боях на Донецькому напрямку: на Одещині попрощаються з 24-річним захисником України

Загинув у боях на Донецькому напрямку: на Одещині попрощаються з 24-річним захисником України.

Загинув у боях на Донецькому напрямку: на Одещині попрощаються з 24-річним захисником України. Фото: facebook.com/bilgoroddnistrovskaRDA

Події
16 квiтня 2023 18:43

На Одещині попрощаються зі старшим солдатом Олександром Карпяком. Про це повідомили у пресслужбі Білгород-Дністровської районної державної адміністрації.

Життя воїна обірвалося 11 квітня під час бойового зіткнення із переважаючими силами супротивника в районі населеного пункту Мар'їнка Донецької області. 9 травня йому могло б виповнитись 25 років.

Зараз все найоперативніше в нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації.

Віддати останню пошану загиблому Герою можна буде у понеділок, 17 квітня, об 11:00 за адресою: село Випасне Мологівської територіальної громади, вулиця Затишна, 7.

Нагадаємо, 11 квітня в районі населеного пункту Бахмут Донецької області загинув 31-річний солдат із Одеської області Дмитро Масленніков.

Також Vgorode повідомляв, що 9 квітня під час виконання бойового завдання поблизу населеного пункту Мар'їнка Донецької області загинув 23-річний кулеметник десантно-штурмового відділення десантно-штурмового взводу десантно-штурмової роти батальйону морської піхоти Микола Солярчик.

Вічна пам'ять усім Героям, які віддали життя за незалежність та територіальну цілісність України!

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах