Одесити обурили фотосесії дельфінарію "Немо" з морськими котиками (оновлено)

Одесити обурили фотосесії дельфінарію "Немо" з морськими котиками.

Одесити обурили фотосесії дельфінарію "Немо" з морськими котиками. На фото скріншот відео

Події
18 квiтня 2023 07:57

У мережі розгорівся скандал через фотосесію дельфінарію "Немо" в Одесі, на якій дівчина позує з морським котиком із президентського номера "люкс" однойменного готелю.

Після того, як до мережі потрапило відео з готелю. На ньому невідома дівчина за допомогою тварини робила контент для тік-току.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Обурені одесити почали ставити питання в облікових записах дельфінарію і писати гнівні коментарі. Однак там відповіли, що морські котики дельфінарію – соціальні. І для них це спілкування - це частина звичайного життя, до якого вони звикли.

Оновлено:

Зоозахисники зазначають, що відео та фото були зроблені у готельному номері, а не у дельфінарії, що негуманно та незаконно.

"Повідомлення викликало хвилю обурення. Ми отримали шквал повідомлень і тисячі міток з проханням запобігти знущанню з тварин. Ми вважаємо таку ситуацію неприпустимою, тому одразу подали заяву до поліції за частиною 12 статті 25 Закону України, яка забороняє надавати фотопослуги з дикими тваринами поза зоопарками, цирками та дельфінаріями", – повідомили в організації UAnimal”.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах