Дістали змію та допомогли людині після ДТП на мосту: одеські рятувальники відзвітували за добу

Дістали змію та допомогли людині після ДТП на мосту: одеські рятувальники відзвітували за добу.

Дістали змію та допомогли людині після ДТП на мосту: одеські рятувальники відзвітували за добу. Фото: facebook.com/DSNSODE

Події
18 квiтня 2023 09:48

В Одесі фахівці ДСНС дістали із електрощитового змію. Про це повідомили у пресслужбі Головного управління ДСНС в Одеській області.

Так, на вулиці 21-й кілометр Старокиївського шляху допомогли витягти з електрощитового одного з підприємств міста Одеси вужаку.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Рятувальники за допомогою спеціального інструменту дістали плазуна та відпустили на волю.

Усього було три виїзди для допомоги населенню. На Маразліївській чоловікові допомогли піднятися з підлоги на ліжко. У Роздільнянському районі, селі Глибокий Яр допомогли господині відчинити двері, які вона не змогла самостійно відчинити.

Загалом за добу в Одеському регіоні гасили сім пожеж, п'ять із яких спалахнули в нашому місті.

Був виїзд на дорожньо-транспортну пригоду на вулиці Михайла Грушевського, де на мосту, де зіткнулися легковик та маршрутка. Працівники ДСНС дістали з легковика постраждалого обличчя та змили пально-мастильні матеріали з проїжджої частини дороги. Внаслідок пригоди постраждали троє людей: водій та пасажир легкового автомобіля та водій автобуса, які у стані середньої тяжкості потрапили до лікарні.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах