Після ракетної атаки: в Одесі з аншлагом відкрили "Ашан"

Після ракетної атаки: в Одесі з аншлагом відкрили "Ашан"

Після ракетної атаки: в Одесі з аншлагом відкрили "Ашан" Фото: facebook.com/auchan.uа

Події
21 квiтня 2023 14:31

У п'ятницю, 21 квітня, в селі Фонтанка Одеського району відкрили гіпермаркет "Ашан" у торговельно-розважальному центрі "Рів'єра", який минулого року постраждав внаслідок ракетного обстрілу окупантів.

Так, на відкритті був справжній аншлаг. Одесити взяли штурмом магазин.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації



Нагадаємо, увечері 9 травня 2022 року російські агресори завдали ракетного удару по Одесі, в результаті якого було зруйновано найбільший одеський торговий центр "Рів'єра" та склад готової продукції.

Зазначимо, що раніше "Ашан" потрапив у скандал. Шокуючі факти про всесвітньо відому торговельну мережу "Ашан", яка має французьке походження, були оприлюднені у розслідуванні, яке провели спільно видання The Insider, Le Monde та Bellingcat. У ньому йдеться про те, що під виглядом гуманітарної допомоги мережа супермаркетів, розташована в Росії, надсилала товари для російських військових, які перебувають на окупованій українській території. Товари нібито надсилалися цивільним особам, а насправді вони йшли російським військовим. Крім того, "Ашан" допомагав військкоматам у РФ набирати мобілізованих. Товари йшли на окуповані території не лише зі складів супермаркетів. Також у магазинах товари збирали волонтери – в "Ашанах" діяли пункти збору "гуманітарної допомоги для Донбасу". Відбувалося це відразу у багатьох регіонах Росії. "Ашан" цю інформацію заперечує.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах