ВАСУ змінив запобіжний захід Труханову на заставу

ВАСУ змінив запобіжний захід Труханову на заставу.

ВАСУ змінив запобіжний захід Труханову на заставу. Фото: nv.ua

Події
25 квiтня 2023 19:41

Вищий антикорупційний суд змінив запобіжний захід міському голові Одеси Геннадію Труханову за особистим зобов'язанням на заставу у розмірі 30 866 000 гривень. Таке рішення ухвалили у рамках справи про розкрадання 92 мільйонів гривень під час придбання будівель одеського заводу "Краян". Про це повідомили у пресслужбі суду.

Так, колегія суддів частково задовольнила клопотання прокурора Спеціалізованої антикорупційної прокуратури. Він просив ув'язнити обвинувачених, серед яких і міський голова Одеси Геннадій Труханов.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Заставу потрібно внести пізніше п'яти днів із його застосування. Після цього меру Одеси потрібно буде прибувати на кожну вимогу до суду, не відлучатися за межі території України без дозволу суду, повідомляти про зміну свого місця проживання та роботи, носити електронний засіб контролю, а також утримуватися від спілкування з особами, визначеними у ухвалі суду. Також йому потрібно буде здати не зберігання до Державної міграційної служби України свого паспорта для виїзду за кордон та інших документів, що дають право на виїзд з України та в'їзд до України.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах