Через суд: мерія Одеси заплатить за машини, які постраждали від деревопаду

Через суд: мерія Одеси заплатить за машини, які постраждали від деревопаду.

Через суд: мерія Одеси заплатить за машини, які постраждали від деревопаду. Фото ілюстративне: dp.dsns.gov.ua

Події
26 квiтня 2023 14:38

Одразу три судові рішення щодо компенсації збитків власникам авто, які постраждали внаслідок падіння дерев, виконає мерія Одеси. Розпорядження щодо виділення коштів підписав міський голова Геннадій Труханов. Про це повідомляє " Думський ".

Йдеться про рішення, які розглянула апеляція, залишивши їх чинними.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Так, 183 тисячі 647 гривень отримає власник Volkswagen Touareg, на який 8 липня 2020 року прямо під час руху впала масивна гілка. Це сталося біля Старобазарного скверу. У згадану суму входить відшкодування матеріальних та моральних збитків, витрат на автотоварознавчу експертизу та професійну правову допомогу.

216 тисяч 649 гривень перерахують одеситці, яка 28 листопада 2018 року мала необережність припаркувати свій Nissan Qashqai між дитячою школою мистецтв №14 та багатоквартирним будинком на Небесній Сотні, 11а. Повернувшись до машини, вона виявила, що на неї впало дерево.

170 тисяч 329 гривень місто заплатить власнику Renault Kangoo, на яке дерево впало 21 жовтня 2021 року. Інцидент стався біля будинку №11б на Французькому бульварі.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах