Отримай відповідь: чи буде тривала комендантська година на 2 та 9 травня в Одесі

Отримай відповідь: чи буде тривала комендантська година на 2 травня в Одесі.

Отримай відповідь: чи буде тривала комендантська година на 2 травня в Одесі. Фото:facebook.com/odesapolice

Події
01 травня 2023 13:08

В Одесі 2 і 9 травня посилять заходи безпеки, але тривалої комендантської години не буде. Про це заявив в ефірі на каналі Freedom речник Одеської ОВА Сергій Братчук.

На вулиці міста вийдуть додаткові патрулі правоохоронців. Одесити та мешканці області просять не порушувати правила комендантської години.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Так, комендантська година і 2 та 9 травня діятиме традиційно з 00:00 до 05:00. І, за словами Сергія Братчука, змін у бік її збільшення наразі не прогнозується.

"Але, звісно, буде посилено патрулювання вулиць. Ми розуміємо, що вони терористи, вони готові на все, вони готові до будь-яких злочинів. Тому і буде посилення охорони громадського порядку", – зазначив Сергій Братчук.

Як повідомили у Нацполіції, 2 травня, у річницю трагічних подій, у центрі Одеси патрулюватиме чимала кількість посилених нарядів правоохоронців, які стежитимуть за правопорядком.

Для забезпечення безпеки громадян, зважаючи на виклики, пов'язані з війною, буде прийнято низку обмежень. Зокрема, вхід на Куликове поле здійснюватиметься через пропускні пункти за документами, що засвідчують особу. Перед відкриттям входу до Куликового поля територію оглянуть вибухотехніки.

Також на місці чергуватимуть співробітники Державної служби України з надзвичайних ситуацій та карети швидкої допомоги. У разі оголошення "повітряної тривоги" усі громадяни мають пройти до найближчих укриттів.

Нагадаємо, що РФ може готувати ракетний удар по Одесі 2 або 9 травня

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах