П'яний одесит випав із трамвая на проїжджу частину

П'яний одесит випав із трамвая на проїжджу частину.

П'яний одесит випав із трамвая на проїжджу частину. Фото: transphoto.org

Події
04 травня 2023 09:20

П'яний одесит вивалився з трамвая №5, випав на проїжджу частину та потрапив до лікарні. Про це повідомили у комунальному підприємстві "Одесміськелектротранс".

Інцидент стався 3 травня о 17.00 під час руху трамвайного вагону на вулиці Пантелеймонівській. Молода людина випала із заднього майданчика транспорту.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Пасажири трамвая показали, що він був членом компанії молодих хлопців, які напідпитку. Поводився агресивно, намагався пошкодити вхідні двері у вагон і зрештою її розімкнув, після чого вивалився. Наразі правоохоронці проводять перевірку.

Раніше ми повідомляли про те, що в Одесі можуть закрити трамвайний маршрут "Північ-Південь" через руйнування на узвозі Марінеско. З міркувань безпеки туди перестали запускати трисекційні трамваї "Одіссей Макс". Зсув на нещодавно відремонтованому узвозі Маринеско міг розпочатися через будівництво поряд. Щоб це з'ясувати, проведуть експертизу.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах