В Одесі чоловік зірвав із фасаду прапор України: ним зацікавилася поліція

В Одесі чоловік зірвав із фасаду прапор України: ним зацікавилася поліція.

В Одесі чоловік зірвав із фасаду прапор України: ним зацікавилася поліція. Фото: poltava.to

Події
05 травня 2023 13:51

Після опублікованого у мережі відео, на якому чоловік зриває з фасаду на вулиці Сєрова прапор України, поліцейські розпочали провадження за фактом наруги над державною символікою. Про це повідомляє пресcлужба Нацполіції на Одещині.

Так, учора ввечері під час моніторингу інтернет-мережі правоохоронці виявили відео, на якому зафіксували, як чоловік зриває з фасаду багатоквартирного будинку на вулиці Сєрова прапор. Поліцейські встановили громадянина, зображеного на відео. Він – один із мешканців будинку.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації



Чоловік пояснив, що прапор, встановлений сусідами, заступав об'єктив зовнішньої відеокамери для огляду господарського приміщення. Він не раз просив зняти його, а потім розлютився і зробив це сам. Відомості за вказаним фактом поліцейські внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за частиною першою статті 338 (наруга над державними символами) Кримінального кодексу України. Триває слідство.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах