За мера Одеси Геннадія Труханова внесли заставу

За мера Одеси Геннадія Труханова внесли заставу.

За мера Одеси Геннадія Труханова внесли заставу. Фото: usm.media

Події
05 травня 2023 19:44

За мера Одеси Геннадія Труханова внесли заставу 13,42 мільйона гривень. Це означає, що найближчим часом міського голову Одеси випустять із СІЗО.

Заставу вніс депутат промерської фракції "Довіряй справам" Дмитро Танцюра.

Зараз все найоперативніше в нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб знати найважливішу інформацію.

"Це мої особисті, задекларовані кошти, з яких сплачені податки. Гроші вже зайшли, я отримав листа з ВАКСу", – повідомив чиновник "Суспільному".

Нагадаємо, 4 травня ВАКС ухвалив взяти мера Одеси Геннадія Труханова під варту на 60 діб із правом внесення застави в розмірі 13,42 мільйона. Таке рішення суд ухвалив у рамках справи щодо заводу "Краян".

За даними слідства, у 2016 році Одеська міськрада придбала будівлю збанкрутілого заводу "Краян" за завищеною ціною, а різницю намагалися вивести через фіктивне підприємство. НАБУ вважає Труханова організатором корупційної схеми із присвоєння понад 90 мільйонів гривень.

Раніше, як повідомляли низка ЗМІ та Telegram-каналів, на ногу мера Одеси Геннадія Труханова правоохоронці одягли електронний браслет. Гаджет із маячком геолокації призначений для того, щоб підсудний під час розгляду справи не зміг втекти від правосуддя.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах