Хотів помститися колишній дружині: в Одесі затримали чоловіка, який погрожував підірвати ательє

Хотів помститися колишній дружині: в Одесі затримали чоловіка, який погрожував підірвати ательє.

Хотів помститися колишній дружині: в Одесі затримали чоловіка, який погрожував підірвати ательє. Фото: od.npu.gov.ua

Події
06 травня 2023 13:17

В Одесі поліцейські затримали 45-річного містянина, який погрожував підірвати дизайн-ательє. Про це повідомили у пресслужбі Нацполіції в Одеській області.

Так, одесит анонімно повідомив на спецлінію "102" про протитанкові міни, поставлені на таймер біля фасаду будівлі на Миколаївській дорозі.

Зараз все найоперативніше в нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації.

Працівники спеціальних служб негайно обстежили об'єкт, проте жодних пристроїв, які загрожують загибеллю чи іншими тяжкими наслідками громадянам, не виявили.

Того ж дня правоохоронці розшукали порушника та вилучили у нього мобільний телефон, з якого надійшов дзвінок із хибним повідомленням про загрозу вибуху. Чоловік зізнався, що хотів помститися колишній дружині, з якою напередодні посварився, тому придбав сім-картку та анонімно повідомив поліцію про вибух у закладі, де жінка працює.

На даний момент фігурант перебуває в ізоляторі тимчасового утримання. Чоловіку вже повідомили про підозру за частиною першою статті 259 Кримінального кодексу України. За завідомо неправдиве повідомлення про підготовку вибуху, підпалу або інших дій, які загрожують загибеллю людей чи іншими тяжкими наслідками, йому загрожує позбавлення волі на строк від двох до шести років.

Правоохоронці наполягають на застосуванні до підозрюваного запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах