В Аркадії розмило набережну

В Аркадії розмило набережну.

В Аркадії розмило набережну. Фото: @zootrop_Odessa

Події
08 травня 2023 08:32

У правому крилі Аркадії на продовженій Трасі здоров'я з'явилися глибокі провали. І хоча руйнування намагаються зупинити, тріщини збільшуються. Відповідне відео розмістив блогер Юрій Зоотроп.

Так, на опублікованому ролику видно чимало провалів. Глибина деяких сягає вже одного метра. В одному місці руйнування намагаються зупинити, забивши шпунт у бетонні блоки. Але через часті шторми будинки, розташовані вздовж набережної, опинилися під загрозою.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Крім того, навіть на відремонтованих ділянках також почали з'являтися тріщини. На ділянці набережної навпроти ЖК "Морська Симфонія" ситуація краща, оскільки цю ділянку відремонтували разом із будівництвом довгобуду.

Найімовірніше, причина провалів – будівництво двоповерхових котеджів навпроти.



Відео: @zootrop_Odessa

Нагадаємо, що в одеській Аркадії прибрали знаменитий атракціон "бомбер". Одесити переймалися тим, що атракціон прибрали остаточно. Однак, як виявилося, він повернувся до Шевченківського парку. До речі, раніше його там уже встановлювали.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах