На Одещині судитимуть жінку, яка в соцмережах вихваляла окупантів

На Одещині судитимуть жінку, яка в соцмережах вихваляла окупантів.

На Одещині судитимуть жінку, яка в соцмережах вихваляла окупантів. Фото: tsn.ua

Події
08 травня 2023 15:15

Поліцейські відправили на лаву підсудних мешканку Білгород-Дністровського району, яка заперечувала напад на Україну та вихваляла окупантів. Про це повідомляє пресслужба Нацполіції на Одещині.

Так, 57-річна мешканка Мологівського територіального товариства активно розповсюджувала проросійський контент у забороненій в Україні соціальній мережі "Однокласники".

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Викрили правопорушницю співробітники Служби безпеки України спільно із слідчими районного відділу поліції. У своїх повідомленнях жінка публічно визнавала збройну агресію російської федерації проти України правомірною, прославляла та вихваляла військових держави-окупанта. Як речовий доказ із будинку фігурантки під час санкціонованого обшуку вони вилучили мобільний телефон, за допомогою якого вона поширювала цю інформацію.

Жінці висунули звинувачення у поширенні матеріалів, у яких міститься заперечення збройної агресії РФ проти України та глорифікація її учасників. Їй загрожує до п'яти років або позбавлення волі на той самий термін, з конфіскацією майна або без нього. Обвинувальний акт щодо прихильниці загарбників уже направили до суду.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах