Європейський комісар із гуманітарної допомоги засудив атаку РФ на Одесу

Європейський комісар із гуманітарної допомоги засудив атаку РФ на Одесу.

Європейський комісар із гуманітарної допомоги засудив атаку РФ на Одесу. Фото: twitter.com/JanezLenarcic

Події
09 травня 2023 08:17

Європейський комісар із гуманітарної допомоги Янез Ленарчич засудив ракетну атаку російських військ на Одесу, внаслідок якої постраждав гуманітарний склад Червоного Хреста. Про це він написав у Твіттері.

" Сьогодні (7 травня – Ред.) внаслідок російського ракетного удару по Одесі знищено гуманітарний склад Червоного Хреста. Рятувальна допомога, що призначалася для найбільш незахищених верств населення, вигоріла вщент. Атаки на гуманітарні структури є грубим порушенням міжнародного гуманітарного права", – написав Ленар..

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Нагадаємо, що раніше Одеська обласна прокуратура показала наслідки нічної ракетної атаки по області. Повністю знищено одну з баз відпочинку на узбережжі та пошкоджено будинки в окрузі.

Від вибуху ворожої ракети на території складського приміщення продовольчого підприємства в Одеському районі одна людина загинула і ще двоє отримали поранення. Внаслідок обстрілу та пожежі суттєвих руйнувань зазнала триповерхова складська будівля. Там зберігалася гуманітарна допомога від Червоного Хреста.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах