Суд заочно заарештував ексголову Одеського припортового заводу

Суд заочно заарештував ексголову Одеського припортового заводу.

Суд заочно заарештував ексголову Одеського припортового заводу. Фото: advokatpost.com

Події
09 травня 2023 08:34

У понеділок, 8 травня, суд заочно заарештував ексголову Одеського припортового заводу. Про це повідомили у Спеціалізованій антикорупційній прокуратурі.

Так, ВАКС задовольнив клопотання детективів НАБУ, погодженого прокурором САП, і обрав запобіжний захід колишньому виконувачу обов'язків директора АТ "Одеський припортовий завод", одному з учасників злочинної організації, яка протягом 2019 – 2021 років заволоділа понад 500 мільйонів гривень, "Одеського припортового заводу" та "Об'єднаної гірничо-хімічної компанії".

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

За рішенням суду, підозрюваному обрали запобіжний захід у вигляді тримання під вартою. Після затримання особи та доставки до місця проведення досудового розслідування суддя вирішить питання щодо застосування цього запобіжного заходу.

У САП повідомили, що йдеться про справу проти ексголови Фонду державного майна Дмитра Сенніченка. Йому 22 березня повідомили про підозру. Верховна Рада звільнила його з посади у лютому 2022 року.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах