На Донецькому напрямку загинув мешканець Одеської області Вадим Семехін

На Донецькому напрямі загинув мешканець Одеської області Вадим Семехін.

На Донецькому напрямі загинув мешканець Одеської області Вадим Семехін. Фото: bilyayivka.city

Події
09 травня 2023 10:14

На фронті загинув ще один наш воїн, захисник України Вадим Семехін із Біляївки на Одещині. Про це повідомляє "Біляївка.City".

Вадим захищав Україну у Донецькому напрямку, загинув 3 травня. Йому було лише 35 років, у воїна залишилася дружина та двоє маленьких дітей.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Вадим Семехін родом із Одеси. Майже п'ять років тому разом із дружиною він переїхав до Біляївки, де вони винаймали житло. Тут також живе його рідний брат із сім'єю. До повномасштабної війни працював водієм-експедитором.

Вадима мобілізували у лютому 2023 року. Він отримав повістку і сумлінно прийшов до військкомату. Спочатку перебував у Житомирі, потім його направили на навчання до Великобританії. Навчання тривало місяць, 12 квітня він уже був на передовій. Служив солдатом-стрільцем помічником гранатометника одного з десантно-штурмових відділень. За словами дружини загиблого Ольги, нещодавно він попросив зібрати йому передачу на фронт. Вона зібрала, але так і не встигла його відправити. 2 травня вони спілкувалися, хоча був поганий зв'язок. 3 травня він мав заступати на чергування. У похороні зазначено, що загинув Вадим Семехін 3 травня біля Новомихайлівки, Маріїнський район Донецької області. За попередньою інформацією – внаслідок артилерійського обстрілу. У пеклі війни він був три тижні.

Поховають воїна поряд з іншими героями – на Алеї слави у Біляївці. Дату поховання повідомлять пізніше.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах