На фронті загинули ще двоє мешканців Одеської області

На фронті загинули ще двоє мешканців Одеської області - фото

На фронті загинули ще двоє мешканців Одеської області - фото

Події
10 травня 2023 17:29

На російсько-українській війні загинули ще двоє захисників з Одеської області. Про це повідомили у пресслужбі Білгород-Дністровської районної державної адміністрації та міський голова Ізмаїла Андрій Абрамченко.

Так, ще один захисник України, мешканець села Маразліївка, солдат Цвігун Олег Юрійович 1988 року народження, віддав своє життя за Україну. Воїн загинув 4 травня під час бойового зіткнення у населеному пункті Хромове Донецької області. Прощання із загиблим солдатом відбудеться 12 травня об 11:00 за адресою: село Маразліївка, вулиця Миру, 58 (Маразліївська ОТГ), Білгород-Днстрівського району.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Цвігун Олег.Цвігун Олег. Фото: facebook.com/bilgoroddnistrovskaRDA

Також у четвер, 11 травня, Ізмаїл попрощається із солдатом Григорієм Михайловичем Міховим 1982 року народження. Він загинув у Краматорському районі Одеської області. У воїна залишилося двоє дітей.

Прощання відбудеться о 10:00 на вулиці Єдності, 12-а. Григорія Михайловича Михова буде поховано на Алеї слави на Новому цвинтарі.

Михів Григорій.Михів Григорій. Фото: bessarabia.ua

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах