В Одесі гість зарізав чоловіка, який дав притулок йому під час комендантської години

В Одесі гість зарізав чоловіка, який дав притулок йому під час комендантської години.

В Одесі гість зарізав чоловіка, який дав притулок йому під час комендантської години. Фото: od.npu.gov.ua

Події
11 травня 2023 10:16

Поліцейські викрили у вбивстві 28-річного чоловіка, який 9 травня завдав дев'яти ножових поранень іншому чоловікові у квартирі багатоповерхівки на вулиці Семена Палія. Він сам зателефонував до правоохоронних органів, заявив про те, що позбавив життя людини та обірвав дзвінок. Про це повідомляє пресслужба Нацполіції на Одещині.

Протягом кількох годин поліція встановила особу абонента. Ним виявився раніше засуджений за майновий злочин мешканець одного із селищ Фонтанської сільської громади в Одеському районі.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

За словами фігуранта, побачивши на вулиці незнайомця, він підійшов до нього з запитанням, чи не знає той, де можна знайти притулок на час комендантської години, що наближається. 46-річний городянин гостинно запросив приїжджого до себе. Чоловіки почали розпивати спиртні напої і в стані алкогольного сп'яніння посварилися. Під час конфлікту гість схопив кухонний ніж і завдав їм хазяїну численних хаотичних ударів по тілу, від яких той помер.

Переночувавши в убитого, вранці зловмисник узяв його велосипед і поїхав додому. Намагаючись відвести від себе підозру, чоловік спалив одяг та взуття, в якому знаходився, але згодом, усвідомивши, що накоїв, зателефонував до поліції.

З квартири потерпілого та фігуранта правоохоронці вилучили докази, які направили на експертизу. Наразі зловмисника затримано у порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України. Чоловіку повідомили про підозру. Правопорушнику загрожує від 7 до 15 років позбавлення волі.




Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах