На Новосільського загорівся балкон будинку

На Новосільського спалахнув балкон будинку.

На Новосільського спалахнув балкон будинку. Фото: facebook.com/DSNSODE

Події
12 травня 2023 09:01

Увечері 11 травня на вулиці Новосільського в Одесі сталася пожежа у двоповерховому будинку. Про це повідомляє прес-служба ДСНС на Одещині.

Так, учора о 17:11 до Служби порятунку надійшло повідомлення. Вже на місці рятувальники з'ясували, що відкритим полум'ям горить балкон на другому поверсі двоповерхового житлового будинку. О 17:21 пожежу локалізували та о 17:24 загасили.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Під час гасіння пожежі врятували господарку 1944 року народження. Ймовірна причина пожежі – аварійний режим електропроводки. Загиблих та постраждалих, на щастя, немає. Від ДСНС Одеси залучили п'ять одиниць техніки та 24 пожежники.

Також рятувальники допомагали поліції. В Ізмаїлі на вулиці Білгород – Дністровській о 07:57 відчинили двері квартири, господар якої тривалий час не виходив на зв'язок. Був і один виїзд на допомогу комунальним службам також до Ізмаїла, що на вулиці Дмитрівській. О 13:47 там відкачали воду під час проведення робіт з монтажу колектора.

За добу на Одещині сталося 11 пожеж, шість із яких в Одесі. Також було два виїзди на загоряння сухої рослинності на загальній площі 0,13 га.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах