На російсько-українській війні загинули двоє жителів Одеської області

На російсько-українській війні загинули двоє жителів Одеської області.

На російсько-українській війні загинули двоє жителів Одеської області. Фото: styler.rbc.ua

Події
12 травня 2023 16:53

На російсько-українській війні загинули двоє жителів з Одеської області – Володимир Газізов та Роман Сергєєв.

Як повідомив кілійський міський голова В'ячеслав Чернявський, громада втратила 48-річного старшого стрільця Володимира Газівова. Він пішов із життя 4 травня, борючись із російськими нацистами в Бахмуті.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Майор поліції понад 25 років пропрацював стражем Закону. На пенсію пішов з посади оперуповноваженого карного розшуку Кілійського відділення поліції, де працював з 1997 року. Коли почалася повномасштабна війна, майор поліції не чекав повістки. Але він не хотів ставати до лав територіальної оборони, а вирушив воювати на передовий.

Про час та місце прощання з Героєм обіцяли повідомити пізніше.

Володимир Газів.Володимир Газів. Фото: facebook.com/В'ячеслав Чернявський


Також, як повідомляє Уug.today, 11 травня патріоти та волонтери міста зустріли живим коридором 35-річного воїна Романа Сергєєва з позивним "Волонтер", який 4 травня при виконанні бойового завдання загинув у Луганській області.

Роман народився та виріс в Ізмаїлі. Довгий час проживав у Сумській області, працював будівельником. Після повномасштабного вторгнення Росії в Україну деякий час волонтерував у Сумській області, разом із однодумцями допомагав ЗСУ. Брав активну участь у ліквідації наслідків ракетного удару в Тростянці Сумської області. Через деякий час приїхав до Ізмаїла, щоб прибути за місцем реєстрації до Територіального центру комплектації та соціальної підтримки та оновити свої облікові дані. З того часу розпочалася його волонтерська діяльність в Ізмаїльському районі. шукати місцеві волонтерські організації, щоби спільними зусиллями наближати Перемогу. Коли чоловіка все ж таки у листопаді 2022 року призвали до лав ЗСУ і він поїхав до навчального центру, волонтер і звідти координував відправку допомоги на фронт. На деокупованих територіях воїн брав іграшки та у перервах між бойовими завданнями та обстрілами добирався до населених пунктів та роздавав їх дітям.

Прощання із Захисником відбулось 12 травня об 11.00 за адресою вулиця Коцюбинського, 122, Гранд. Романа Сергєєва поховають на Алеї слави, розташованої на новому цвинтарі.

Роман Сергєєв.Роман Сергєєв. Фото: yug.today

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах