Заступник директора Одеського інституту судових експертиз попався на хабарі

Заступник директора Одеського інституту судових експертиз попався на хабарі.

Заступник директора Одеського інституту судових експертиз попався на хабарі. Фото: dbr.gov.ua

Події
15 травня 2023 16:18

ДБР викрило в Одесі правоохоронців , які заробляли на закритті кримінальних проваджень. За "правильну" експертизу прийняли 70 тисяч доларів. Про це повідомляє пресcлужба відомства.

Одна із схем полягала у проведенні замовних експертиз, до якої залучили заступника директора Одеського науково-дослідного інституту судових експертиз.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

На "гарячому" викрили правочин з вимаганням хабара у директора приватного підприємства. Його підозрювали у розкраданні грошей під час будівництва школи. За 70 тисяч доларів США зловмисники обіцяли йому зробити будівельно-технічну експертизу, результати якої стануть підставою для закриття кримінального провадження щодо нього.

Співробітники ДБР затримали заступника директора Одеського науково-дослідного інституту судових експертиз при передачі обумовленої суми. Затриманому готують підозру у зловживанні впливом. Йому загрожує до восьми років ув'язнення.

Заступник директора Одеського інституту судових експертиз попався на хабарі.Заступник директора Одеського інституту судових експертиз попався на хабарі. Фото: dbr.gov.ua

Заступник директора Одеського інституту судових експертиз попався на хабарі.Заступник директора Одеського інституту судових експертиз попався на хабарі. Фото: dbr.gov.ua

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах