Одеські підприємці можуть отримати гроші з міського бюджету: що потрібно робити

Одеські підприємці можуть отримати гроші з міськбюджету: що треба робити.

Одеські підприємці можуть отримати гроші з міськбюджету: що треба робити. Фото: censor.net

Події
16 травня 2023 17:28

В Одесі затвердили фінансову програму, яка допоможе підприємцям малого та середнього бізнесу розвивати власну справу. Отримати мікрогранти зможуть підприємства, але лише ті, що не користувалися державною грошовою підтримкою протягом трьох років. Про це повідомили у пресслужбі одеської міськради.

Бюджет програми на рік становив два мільйони гривень. Гроші виділятимуть для реалізації бізнес-планів, інвестиційних, інноваційних проектів у місті, а також на часткову компенсацію відсоткових ставок за кредитами, які банки надають на реалізацію бізнес-планів, інвестиційних, інноваційних проектів.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Мікрогрант можуть отримати ті підприємства, які:

– зареєстровані на території Одеси;

– не перебувають на стадії ліквідації, не мають простроченої понад шість місяців заборгованості перед державним (місцевим) бюджетом, Пенсійним фондом України, фондами загальнообов'язкового державного соціального страхування та не мають простроченої заборгованості із виплати заробітної плати;

– дотримуються законодавства України про працю у частині розміру заробітної плати;
– не виробляють та/або реалізують зброю, алкогольні напої та тютюнові вироби, змінюють валюту, надають в оренду нерухоме майно та іншу діяльність, заборонену чинним законодавством України;
– не отримували державну допомогу на загальну суму понад 200 тисяч євро у сукупності за будь-який трирічний період;
- Забезпечують співфінансування бізнес-плану, інвестиційного, інноваційного проекту за рахунок власних коштів у розмірі не менше 50%.

Потрібно буде подати заявку через конкурсну комісію, додавши до заяви бізнес-план. Прийом документів розпочався з 15 травня, останній день реєстрації – 1 вересня 2023 року. Заяви приймаються з 09:00 до 17:00 у будні, у п'ятницю до 15:45. Подробиці можна дізнатися за телефонами: 705-46-24, 705-46-23, 066 912 19 75 або електронною поштою – prom@omr.gov.ua.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах