В Одесі розслідують смерть чотирирічних близнюків

В Одесі розслідують смерть чотирирічних близнюків

В Одесі розслідують смерть чотирирічних близнюків Фото: istockphoto.com

Події
16 травня 2023 12:15

В Одесі поліцейські розслідують обставини смерті двох чотирирічних близнюків. Про це повідомляє пресслужба Нацполіції.

Про те, що за місцем проживання помер хлопчик, а його сестра – за кілька годин у реанімаційному відділенні, 14 травня у поліцію повідомили лікарі.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Правоохоронці заздалегідь встановили, що напередодні дітям стало погано і мати спробувала самостійно надати їм медичну допомогу, а коли це не допомогло – вона покликала медичну сестру. Проте згодом стан дітей різко погіршився, і мати викликала швидку допомогу. На жаль, хлопчик помер до приїзду лікарів, а дівчинка – до медичного закладу.

Попередньою причиною смерті дітей стало отруєння невідомою речовиною. Відомості за вказаним фактом слідчі внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 2 п. п. 1, 2 ст. 115 (з позначкою "нещасний випадок") та ч. 2 ст. 140 (неналежне виконання професійних обов'язків медичним чи фармацевтичним працівником) Кримінального кодексу України. У рамках розпочатих проваджень призначили низку експертиз, зокрема судово-медичні, які встановлять причину смерті дітей. У соціальних мережах поширюють інформацію про те, що напередодні трагедії діти їли овочі, придбані на Привозі. Однак, цю інформацію офіційно не підтвердили. Слідство у справі триває.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах