Під час комендантської години: одесита вдарили ножем через прохання не шуміти

Під час комендантської години: одесита вдарили ножем через прохання не шуміти.

Під час комендантської години: одесита вдарили ножем через прохання не шуміти. Фото: od.npu.gov.ua

Події
18 травня 2023 08:27

В Одесі поліцейські затримали молодика, який ударив ножем незнайомого чоловіка через прохання не шуміти під час комендантської години. Про це повідомляє пресслужба Нацполіції на Одещині.

У такий спосіб зловмисник "відповів" на прохання мешканця багатоквартирного будинку не шуміти серед ночі під вікнами його будинку.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

15 травня у комендантську годину у дворі одного з багатоквартирних будинків на вулиці Чернишевського компанія молодих чоловіків вступила в суперечку з місцевим громадянином, який попросив їх припинити шуміти під вікнами його будинку та розійтися по домівках.

Словесні аргументи швидко вичерпалися і один із молодих людей ударив чоловіка ножем у живіт. Про госпіталізацію постраждалого з проникною колото-різаною раною живота до поліції повідомили лікарі. Вже за кілька годин поліцейські встановили, що до злочину причетний 18-річний юнак і затримали його за місцем проживання в іншому районі Одеси.

Як речові докази поліцейські вилучили у нього ніж, спрямований на експертизу. Слідчі повідомили фігуранту про підозру у навмисному заподіянні тяжкого тілесного ушкодження. Йому загрожує в'язниця терміном від п'яти до восьми років. Поліцейські помістили підозрюваного в ізолятор тимчасового тримання і зараз піклуються про застосування щодо нього запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.


Відео: od.npu.gov.ua

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах