Через нічну атаку на Одещині постраждали троє людей

Через нічну атаку на Одещині постраждали троє людей.

Через нічну атаку на Одещині постраждали троє людей. Фото: facebook.com/OperationalCommandSouth

Події
18 травня 2023 15:09

Число поранених від ракетної атаки в Одесі зросло до трьох людей. Про це повідомила начальник Об'єднаного координаційного прес-центру Сил оборони Півдня України Наталія Гуменюк у ході онлайн-брифінгу у Медіацентрі Україна – Одеса.

Двоє звернулися по допомогу одразу, їх відвезла "швидка". Один чоловік отримав забій лобової ділянки голови, зараз його відправили на амбулаторне лікування. Ще один чоловік отримав відкритий перелом правої гомілки. Його прооперували і зараз перебуває у лікарні.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Ще одна людина звернулася до медиків пізніше, у неї діагностували забій м'яких тканин правої ноги. Після обстеження потерпілого відправили додому.

Нагадаємо, що внаслідок падіння уламків двох ракет на промислове підприємство в Одесі одна людина загинула.

"Справді, під час роботи ППО може статися ситуація, коли вже збиті, уражені ракети можуть прилітати на землю і завдавати шкоди. Особливість нашого регіону полягає в тому, що часто ракети збивають над морем і ми не фіксували враження уламками. Але взагалі часто уламки наводять до пожеж, є причиною руйнувань, – підкреслила Наталія Гуменюк.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах