В Одесі продають паркомісце за ціну трикімнатної квартири у Києві

В Одесі продають паркомісце за ціну трикімнатної квартири у Києві.

В Одесі продають паркомісце за ціну трикімнатної квартири у Києві. Фото: pexels.com

Події
19 травня 2023 09:15

На Французькому бульварі в Одесі продають місце для паркування за 170 тисяч доларів. Це ціна трикімнатної квартири з дизайнерським ремонтом, меблями та технікою у Києві. Про це розповів одеський рієлтор на своїй сторінці в TikTok.

Так, чоловік опублікував відео, на якому показав найдорожчі паркомісця з краєвидом на Чорне море. Він зазначив, що вони всі вже продані.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

У відділенні продажів розповіли ТСН.ua, що місця на паркінгу в ЖК коштують від 100 тисяч доларів. Ціна залежить від розташування. Однак купити паркомісце без апартаменту неможливо. Паркінг призначений лише для мешканців комплексу.

Зазначимо, що найдорожче місце в підземному паркінгу, яке зараз є серед оголошень на найбільших сайтах, в Одесі коштує 50 тисяч доларів. За таку ціну пропонують "сімейний паркінг", де можна залишити три автомобілі.

Найдорожча пропозиція про продаж паркомісця у Києві у житловому комплексі у Печерському районі. Там пропонують паркінг для двох автомобілів за 110 тисяч доларів.

В Одесі продають паркомісце за ціну трикімнатної квартири у Києві.В Одесі продають паркомісце за ціну трикімнатної квартири у Києві. Фото: tiktok.com/@andreybaranov.27

В Одесі продають паркомісце за ціну трикімнатної квартири у Києві.В Одесі продають паркомісце за ціну трикімнатної квартири у Києві. Фото: tiktok.com/@andreybaranov.27

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах