Кринж дня: як водій на трасі Одеса-Рені не пропустив "швидку"

Кринж дня: як водій на трасі Одеса-Рені не пропустив "швидку"

Кринж дня: як водій на трасі Одеса-Рені не пропустив "швидку" Фото: yablyk.com

Події
22 травня 2023 08:49

Водій на трасі Одеса-Рені не пропустив швидку допомогу та почав розмахувати руками. Відповідне відео опублікували у пресслужбі Центру екстреної медичної допомоги та медицини катастроф.

Так, днями на трасі Одеса-Рені швидка допомога мчала під звуки сирени на виклик до пацієнта. Останнім часом практично вся траса заповнена вантажівками і швидкій доводиться їхати зустрічною смугою.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Медики зазначили, що практично всі водії з розумінням ставляться до ситуації та їдуть на узбіччя, пропускаючи реанімацію. Але й був такий "герой", якого вони наважилися показати публічно. Літній водій ваза з номером ВН3837ОВ нахабно перекрив дорогу та ще й обурено розмахував руками.



Нагадаємо, що раніше одеські поліцейські розшукали водія, який на смерть збив бездомного пса та втік з місця події. Відеопублікацію, на якій зафіксовано, як водій Kia у дворі одного з житлових комплексів на вулиці Артилерійській збиває собаку, після чого їде, правоохоронці виявили під час моніторингу інтернету.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах